ua en ru

За минулу добу в АТО загинув 1 військовий, ще 7 поранено

За минулу добу в АТО загинув 1 військовий, ще 7 поранено Фото: війна на Донбасі

Загалом терористи на Донбасі протягом доби здійснили 54 обстріли

Протягом минулої доби, 30 квітня 2017 року, підтримувані Росією бойовики на Донбасі станом на 06:00 понеділка здійснили 54 обстріли, внаслідок чого загинув один український військовослужбовець та ще семеро отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Ситуація в районі проведення антитерористичної операції залишається напруженою, але контрольованою Збройними Силами України. Російсько-терористичні війська не припиняють обстрілів сил АТО. З початку доби ворог 54 рази відкривав вогонь по опорних пунктах українських військ", - йдеться в ранковому зведенні штабу.

Зазначено, що на всіх трьох напрямках (Приморському, Донецькому та Луганському) терористи протягом доби застосовували міномети калібру 120 та 82 мм.

"В окремих випадках, коли виникала безпосередня загроза життю і здоров’ю військовослужбовців, командири ухвалювали рішення на адекватне відкриття вогню у відповідь. За минулу добу один український воїн загинув, ще сім військовослужбовців отримали поранення", - доповіли в прес-центр штабу АТО.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 1 травня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО зали...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 30 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 30 квітня 2017 року в результаті бойових дій загинув один український військовий, ще шестеро отримали поранення.