ua en ru

У Мінсоцполітики повідомили, яка категорія осіб отримає суттєве збільшення пенсій

У Мінсоцполітики повідомили, яка категорія осіб отримає суттєве збільшення пенсій Фото: пенсійне посвідчення (facebook.com/Пенсійний-фонд-України)

Усі, хто вийшов на пенсію до 2008 року, отримають суттєве збільшення пенсій

У Міністерстві соціальної політики України повідомили, яка категорія пенсіонерів отримає суттєве збільшення пенсій. Про це заявив заступник міністра соціальної політики України Микола Шамбір в ефірі "Українського радіо", повідомляє прес-служба відомства.

"Найбільшого ефекту від осучаснення пенсій у вигляді значного збільшення їхнього розміру зазнають ті пенсіонери, які виходили на пенсію до 2008 року включно", - йдеться у повідомленні.

За словами заступника міністра, усі, хто вийшов на пенсію до 2008 року, отримають суттєве збільшення пенсій. Він повідомив, що осучаснення торкнеться і тих пенсіонерів, яким пенсії призначалися з 2008 по 2017 роки, проте у меншому розмірі, оскільки показники за якими розраховувалися їхні пенсії були більш відповідними сучасним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр соціальної політики України Андрій Рева розраховує, що Верховна Рада ухвалить пенсійну реформу в другому читанні 21 вересня.