ua en ru

У Мінсоцполітики назвали число зареєстрованих переселенців з Криму та Донбасу

У Мінсоцполітики назвали число зареєстрованих переселенців з Криму та Донбасу Фото: будівля Мінсоцполітики (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Україні зареєстровано майже 1,5 млн переселенців

В Україні станом на сьогодні, 12 лютого 2018 року, зареєстровано майже 1,5 млн переселенців з Криму та Донбасу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства соціальної політики України.

"Станом на 12 лютого 2018 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, взято на облік 1 492 427 переселенців або 1 218 171 сім’я з Донбасу і Криму", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом на 15 січня 2018 року, за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій, взято на облік 1 492 247 переселенців з Донбасу і Криму.

Зазначимо, раніше міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що переселенцям з тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей потрібно видавати кошти для придбання житла на території України.