ua en ru

У Мінську скоро пройде зустріч контактної групи і підгруп, - МЗС Білорусі

У Мінську скоро пройде зустріч контактної групи і підгруп, - МЗС Білорусі Фото: засідання тристоронньої контактної групи в Мінську

У Білорусі сьогодні обговорили питання організації зустрічі

У Мінську найближчим часом відбудеться зустріч тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі та її підгруп. Це питання піднімалося на зустрічі заступника міністра закордонних справ Білорусі Олени Купчиной з представниками країн "трійки" з ОБСЄ, передає прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС) Білорусі.

"У ході бесіди були обговорені питання, пов'язані з підготовкою до проведення найближчим часом р. Мінську засідань Тристоронньої контактної групи з врегулювання кризи в Україні та її робочих груп", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, вчора відбулася відеоконференція тристоронньої контактної групи. У ДНР заявили, що під час скайп-переговорів був зроблений "вирішальний ривок по запуску підгруп".

Створення чотирьох робочих підгруп контактної групи підтримали державний секретар США Джон Кері і міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров.