ua en ru

Мінрегіонів повідомляє про готовність до зими 6,3 тис. одиниць спецтехніки

До зими підготовлено 6,3 тис. одиниць спецтехніки. Про це повідомляє прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово -комунального господарства (Мінрегіонів).

Згідно з повідомленням, враховуючи брак техніки минулої зими для своєчасної ліквідації наслідків негоди, в регіонах досягнуто домовленість з підприємствами та організаціями всіх форм власності по залученню додаткової спеціалізованої техніки для прибирання від снігу вулиць і доріг у населених пунктах, насамперед будівельної.

"Залучена спецтехніка від підприємств буде закріплена за кожним районом в населених пунктах і, у разі потреби, готова буде негайно приступити до роботи", - підкреслив голова Мінрегіону Геннадій Темник.

Міністр додав, що у разі виникнення сильних снігопадів, для допомоги комунальним службам будуть залучені додаткові людські ресурси підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Укравтодору, енергопостачальних і будівельних компаній.