ua en ru

Мінрегіон оголосив конкурс на посади керівників 17 держпідприємств

Мінрегіон оголосив конкурс на посади керівників 17 держпідприємств Фото: глава Мінрегіону віце-прем'єр Геннадій Зубко

Прийом документів триватиме до 6 грудня

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України оголосило конкурс на заміщення вакантних посад керівників 17 державних підприємств, що належать до його сфери управління. Про це повідомили у прес-службі Мінрегіону.

Як зазначається, у відкритому конкурсі може взяти участь будь-який громадянин Украйни, який відповідає зазначеним вимогам і має бажання приєднатися до роботи щодо підвищення ефективності держпідприємств.

Для відбору претендентів створено постійно діючу професійну конкурсну комісію під головуванням першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслава Негоди.

"Ми запрошуємо до участі в конкурсі всіх, хто має можливість і бажання приєднатися до впровадження реальних змін у країні! Прийом документів здійснюється протягом 30 календарних днів - із 7 листопада по 6 грудня 2015 р. включно", - йдеться в повідомленні.

Процедура подачі документів для участі і механізм проведення конкурсу розміщено на сайті Мінрегіону. Крім того, інформацію про вакансії міністерства та умови участі в конкурсах потенційні кандидати можуть дізнатися на національних сайтах працевлаштування.

Нагадаємо, за даними МінЖКГ, відомчі держпідприємства завдали збитків державі на 50 млн грн.