ua en ru

Мінприроди КМДА планує виділити 30 млн грн на модернізацію Бортницької станції аерації

Міністерство екології та природних ресурсів України (Мінприроди) опрацьовує питання про виділення 30 млн грн. Київської міської державної адміністрації на модернізацію Бортницької станції аерації

Міністерство екології та природних ресурсів України (Мінприроди) опрацьовує питання про виділення 30 млн грн. Київської міської державної адміністрації на модернізацію Бортницької станції аерації. Про це заявив міністр екології і природних ресурсів України Олег Проскуряков на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"З метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації, на сьогодні Мінприроди опрацьовується питання про виділення коштів Київській міській державній адміністрації для забезпечення реалізації проекту "Реконструкція дамб мулових полів №1 і №2 Бортницької станції аерації" у сумі 30 млн грн. за рахунок коштів Державного фонду охорони навколишнього природного середовища", - заявив Проскуряков.

За його словами, сьогодні однією з найбільших проблем для Києва є Бортницька станція аерації. Тому в 2014 р. Мінприроди приділяти цій проблемі значну увагу.