ua en ru

Міносвіти анулювало ліцензію Київського університету управління та підприємництва

Міністерство освіти і науки України анулювало ліцензію Державного вищого навчального закладу "Київський університет управління та підприємництва" від 2 липня 2013 р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів, магістрів та перепідготовку спеціалістів.

Міністерство освіти і науки України анулювало ліцензію Державного вищого навчального закладу "Київський університет управління та підприємництва" від 2 липня 2013 р. на підготовку бакалаврів, спеціалістів, магістрів та перепідготовку спеціалістів. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Також Міносвіти відкликало правила прийому до вищого навчального закладу в 2014 р., у зв'язку з чим Київський університет управління та підприємництва не має права приймати заяви та документи від вступників на навчання.

Повідомляється, що відповідне рішення було прийняте на підставі матеріалів перевірки Державної інспекції навчальних закладів та рішення Акредитаційної комісії від 8 липня 2014 р.

Зазначимо, 24 квітня 2014 р. Міносвіти ліквідувало Київський університет управління та підприємництва.

Київський університет управління та підприємництва був утворений у 2011 р. шляхом реорганізації (злиття) Державної академії житлово-комунального господарства (ДАЖКГ) та Української академії бізнесу та підприємництва (УАБП). Був акредитований за IV рівнем акредитації.