ua en ru

Міноборони замовило у "Укроборонпрому" ремонт техніки майже на 250 млн грн

Міноборони замовило у "Укроборонпрому" ремонт техніки майже на 250 млн грн

Держконцерн "Укроборонпром" отримав замовлення від Міністерства оборони України на ремонт військової техніки на суму 247 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби держконцерну.

Як повідомляється, виконанням замовлень займаються Львівський, Київський, Миколаївський, Харківський і Житомирський бронетанкові заводи.

"Бойові машини піхоти, бронетранспортери і танки відновлять і модернізують на потреби української армії вже найближчим часом - до кінця 2014 року. Загальна сума замовлення - майже 230 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.

Окреме замовлення на 12 млн грн також вступив в ДП "Шепетівський ремонтний завод", який спеціалізується на ремонті ракетно-артилерійського озброєння держави. Там відновлять самохідні гаубиці і пересувні розвідувальні пункти.

У той же час автомобільну техніку буде ремонтувати ДП "Харківський автомобільний завод". Сума замовлення - майже 5 млн грн.

Нагадаємо, напередодні "Укроборонпром" зайняв 58-е місце в рейтингу світових виробників озброєнь, складеному Стокгольмським інститутом дослідження проблем світу (SIPRI).