ua en ru

Міноборони вирівняло співвідношення українських військових до солдатів РФ на півночі і півдні України, - Тенюх

Міністерство оборони України вирівняло ставлення українських військових до російських солдатів на півночі і півдні і продовжує посилення в східному напрямку.

Міністерство оборони України вирівняло ставлення українських військових до російських солдатів на півночі і півдні і продовжує посилення в східному напрямку. Про це заявив в. о. міністра оборони Ігор Тенюх під час засідання Кабінету міністрів, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогоднішній день збройні сили розгорнуті від заходу до півдня в певні райони відповідно російським формуванням. На сьогодні ми вирівняли співвідношення щодо північного напрямку і посилили південний напрямок. І зараз йде посилення в східному напрямку", - заявив Тенюх.

За його словами, сьогодні у Збройних силах України тривають заходи з переведення особового складу в повну готовність і підготовка до мобілізаційного розвороту.

"Завдання, які стоять перед Збройними силами виконуються згідно з плану навчань під назвою "Весняна злива". Виконання завдань з посилення охорони об'єктів у Херсонській області, проведення завдань бойової узгодженості визначених військових частин та підрозділів. Пересування визначених військових частин та підрозділів у райони бойового призначення",- додав Тенюх.