ua en ru

Міноборони виділило 70,9 млн грн на заохочення військовослужбовців

Міноборони виділило 70,9 млн грн на заохочення військовослужбовців Фото: Міноборони виділило 70,9 млн грн на заохочення військовослужбовців

Заохочення передбачається за успішне виконання бойових завдань

Міністерство оборони України виділило 70,9 млн грн на заохочення військовослужбовців за успішне виконання бойових завдань. Про це в ході брифінгу повідомив заступник директора департаменту фінансів Міністерства оборони України Сергій Вінник, передає кореспондент РБК-Україна.

"На сьогодні прийнято рішення на, будемо говорити, заохочення додатковою винагородою військовослужбовців на загальну суму 70,9 млн грн і підлягає виплаті ця сума 13 775 військовослужбовцям", - повідомив він.

Він зазначив, що винагороди передбачені за знищену військову техніку, за виконання бойових завдань та участь у бойових діях, а також за успішне виконання бойових завдань і за безпосередню участь у бойових діях.

"Виплачено на сьогоднішній день 67,4 млн грн і отримали вже цю винагороду 12 071 військовослужбовець, підлягає виплаті ще 3 млн 603 тис. грн і цю винагороду до кінця цього тижня ще отримує 1 684 військовослужбовців", - додав Вінник.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міноборони наполягає на збільшенні військового бюджету-2016 на 20 млрд грн.