ua en ru

Міноборони України і РФ домовилися про вивезення з Криму українських військових залізничним транспортом

Міністерство оборони України та Міністерство оборони Російської Федерації домовилися про вивезення з території Криму українських військових залізничним транспортом.

Міністерство оборони України та Міністерство оборони Російської Федерації домовилися про вивезення з території Криму українських військових залізничним транспортом. Про це журналістам повідомив глава Генштабу ЗС РФ Валерій Герасимов , передає РБК.

"Відповідно до домовленості Міноборони Росії з українським військовим відомством , військовослужбовці ЗСУ та члени їх сімей будуть вивозитися з Криму залізничним транспортом", - повідомив Герасимов.

На основних дорожніх вузлах Кримського півострова з 26 березня резервуються плацкартні пасажирські вагони , які будуть приєднуватися до пасажирських поїздів , наступним в Україну.

"Після перетину кордону всі військовослужбовці ЗСУ, які прибувають з Криму , будуть направлятися на збірний пункт, розгорнутий на базі української військової частини NА-1978 (ст. Новоолексіївка), де будуть отримувати приписи до нового місця служби", - додав глава Генштабу ЗС РФ.

Нагадаємо, 25 березня російські військові захопили тральщик "Черкаси" - останній корабель, який залишався в Криму під українським прапором.