ua en ru

В Міноборони РФ заявили про понад 1 тис. 300 ударах по позиціях ІД в Сирії за тиждень

В Міноборони РФ заявили про понад 1 тис. 300 ударах по позиціях ІД в Сирії за тиждень Фото: російська авіація в Сирії

Були атаковані 1354 об'єктів бойовиків в сирійських провінціях Алеппо, Латакії, Хама, Хомс, Дамаск, Ракка, Дераа і Дейр-ез-Зорhttps://www.rbc.ua/rus/news/rf-perebrosila-siriyu-noveyshie-su-35s-1454334511.html

Протягом минулого тижня російська авіація, в тому числі дальні бомбардувальники Ту-22М3, завдала понад 1 тис. 300 авіаударів по позиціях бойовиків терористичної угруповання "Ісламська держава" (ІДІЛ) Сирії. Про це повідомив журналістам офіційний представник Міноборони РФ Ігор Конашенков, передає ТАСС.

"Літаки дальньої бомбардувальної авіації надавали підтримку підрозділам сирійських урядових військ, обороняющим місто Дейр-ез-Зор. В результаті авіаударів, нанесених бомбардувальниками Ту-22М3 з території Російської Федерації спільно з літаками оперативно-тактичної авіації, що діють з авіабази "Хмеймим", уражено 23 важливих цілі терористів в цьому районі", - сказав він.

Він також зазначив, що російська авіація за минулий тиждень завдала ударів по більш ніж 1,35 тис. об'єктів терористів в Сирії.

"За минулий тиждень російські літаки в Сирійській Арабській Республіці виконали 468 бойових вильотів. В тому числі 24 вильоти з російської території вчинили дальні бомбардувальники Ту-22М3. Були атаковані 1354 об'єктів бойовиків в сирійських провінціях Алеппо, Латакії, Хама, Хомс, Дамаск, Ракка, Дераа і Дейр-ез-Зор.", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація перекинула в Сирію новітні винищувачі Су-35С.