ua en ru

Міноборони РФ заперечує перекидання батальонно-тактичних груп в Україну

Міноборони РФ заперечує перекидання батальонно-тактичних груп в Україну Джерело фото:facebook.com/РБК

Офіційний представник Міноборони Росії генерал-майор Ігор Конашенков спростував заяви представників Ради національної безпеки і оборони України про те, що російсько-український кордон напередодні перетнули дві російські батальонно-тактичні групи, передає РБК.

"Вчорашні заяви з Києва про нібито перекидання підрозділів російських Збройних сил через російсько-український кордон не піддаються ніякій критиці. Це абсолютна нісенітниця", - сказав Конашенков.

За його словами, "подібні галюцинації про "російське вторгнення" в основних ідеологів військового вирішення внутрішнього конфлікту на південному сході України навряд чи випадкові". "Важко позбутися враження, що два одіозних діяча на чолі РНБО і уряду України з від'їздом Президента Порошенко у швейцарський Давос діяли за принципом "кіт за двері - миші в танок", - заявив представник Міноборони РФ.

Нагадаємо, вчора спікер штабу АТО Андрій Лисенко повідомив, що російсько-український кордон на ділянці в Луганській області перетнули дві батальонно-тактичні групи військ РФ. В кожній групі, за даними Лисенко, було по 300-350 чоловік.

Нагадаємо, в кожній групі, за даними штабу АТО, було по 300-350 чоловік.