ua en ru

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі

У Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Вчора бойовики 23 рази відкривали вогонь по українським позиціям на Донбасі

У зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі за добу, 26 серпня 2018 року, загинули двоє українських військових, ще семеро отримали поранення. Про це на брифінгу повідолив спікер Міністерства оборони України Олександр Мотузяник.

Як зазначив представник Міноборони, вчора бойовики 23 рази відкривали вогонь по українським позиціям. Внаслідок бойових дій поранення отримали четверо військових. Крім того, ще двоє військових постраждали внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої. Також, внаслідок спрацювання вибухового пристрою загинули двоє військових, ще один отримав поранення.

Крім того, Мотузяник зазначив, що за інформацією розвідки, вчора на Донбасі було ліквідовано трьох бойовиків, ще сімох поранено.

Мотузяник також повідомив, що станом на 27 серпня на Донбасі вже зафіксовано два обстріли. Від початку поточної доби втрат у лавах ООС немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що у Лисичанську (Луганська область) у приватному будинку стався вибух, внаслідок чого постраждала жінка.

Крім того, повідомлялося, що вчора, 26 серпня, у Луганській області у населеному пункті Кряківка бойовики з мінометів обстріляли житловий будинок.