ua en ru

Міністр оборони Чилі Ф.Відаль зацікавився літаками "Антонов", - В.Белінський.

Міністр оборони Чилі Франциско Відаль зацікавився літаками "Антонов". Про це повідомив керівник делегації концерну Міністерства промислової політики України "Антонов", генеральний директор ДАК "Антонов" Василь Белінський, повідомляє прес-служба Мінпромполітики України.
З можливостями літаків "Ан" Ф.Відаль ознайомився на міжнародній авіавиставці Fidae-2010, що проходила в Чилі з 23 до 28 березня 2010 р., де Державний авіабудівний концерн "Антонов" представив сучасні програми українського авіапрому.
Особливу цікавість Ф.Відаль виявив до програм військово-транспортного літака короткого зльоту і посадки Ан-70, багатоцільового сімейства Ан-74, пасажирського турбогвинтового Ан-140 та його модифікацій, а також перспективних транспортних варіантів на базі регіонального реактивного літака Ан-148. Увага до цих літаків пояснюється їх багатофункціональністю та можливістю ефективно працювати в умовах, характерних для країн Латинської Америки. Там літаки марки "Ан" вже добре відомі - більше 250 таких літаків сьогодні експлуатуються в регіоні.