ua en ru

Міністерство транспорту та зв'язку АР Крим реорганізовано в реском

Міністерство транспорту та зв'язку АР Крим реорганізовано в республіканський комітет АР Крим з транспорту і зв'язку. Комітет очолив Микола Черевков. Відповідне рішення прийнято на пленарному засіданні сесії парламенту АР Крим 16 лютого, передає кореспондент РБК-Україна.

Крім цього, Міністерство промислової політики, палива та енергетики АР Крим реорганізовано в реском АР Крим з палива та енергетики та інноваційної політики - главою призначений Ігор Зосімов.

Голосування проходило пакетом нарівні з іншими кадровими питаннями. "За" його прийняття висловилися 82 депутати з 83 що взяли участь у голосуванні.

Нагадаємо, Рада міністрів АРК 14 лютого 2011 р. схвалила проект постанови Верховної Ради АР Крим про реорганізацію структури уряду. Всього після реорганізації та злиття існуючих міністерств і відомств в новій структурі радміну буде налічуватися 9 міністерств та 10 республіканських комітетів. М.Черевков з 1974 р. працював на суднобудівного заводу "Затока" (Керч). З березня 2010 р. призначений на посаду міністра транспорту та зв'язку АР Крим. І. Зосімов з листопада 2010 р. обіймав посаду міністра промислової політики, палива та енергетики АРК.