ua en ru

Мінінфраструктури обрало керівника Львівського локомотиворемонтного заводу

Мінінфраструктури обрало керівника Львівського локомотиворемонтного заводу Фото: Львівський локомотиворемонтний завод

Після узгодження кандидатури з місцевими органами влади, переможець буде призначений на посаду на умовах контракту

Міністерство інфраструктури призначило нового керівника Львівського локомотиворемонтного заводу. Відомство визнало кращим конкурсну пропозицію Яреми Романа Ярославовича. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

27 жовтня постійно діюча Комісія Міністерства інфраструктури України для проведення конкурсного відбору керівників суб'єктів господарювання державного сектору економіки розглянула документи та конкурсні пропозиції учасників конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Прат "Львівський локомотиворемонтний завод".

"Комісія отримала заявки від 2 кандидатів і після розгляду документів на відповідність кваліфікаційним вимогам допустила до захисту конкурсних пропозицій обох. Після презентації кращою була визнана конкурсна пропозиція Яреми Романа Ярославовича", - повідомляє прес-служби.

У відповідності з вимогами процедури, після узгодження кандидатури з місцевими органами влади, переможець буде призначений на посаду на умовах контракту.

Нагадаємо, раніше ГПУ оприлюднила список осіб, допущених до конкурсу з добору кандидатів на посади Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі.