ua en ru

У Мінінформполітики проти закриття "Миротворця"

У Мінінформполітики проти закриття "Миротворця" Фото: Тетяна Попова

Раніше сайт "Миротворець" оголосив про закриття

У Міністерстві інформаційної політики України проти закриття сайту "Миротворця". Про це у Facebook заявила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

"Я проти закриття проекту "Миротворець". Завжди, до ситуації зі списком журналістів, вважала його корисним та ефективним для України. Едине, що я в них просила останні 3 дні, - прибрати списки журналістів. Тому що це шкодить інтересам України", - написала вона.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сайт "Миротворець" оголосив про закриття ресурсу після публікації особистих даних журналістів, які отримували акредитацію в так званих ДНР/ЛНР.

"Беручи до уваги реакцію, яку викликала публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "ДНР", вимогами уповноваженого з прав людини В.Лутковської, а також вічно стурбованого Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі з заступником міністра інформаційної політики України Т. Попової, Центр "Миротворець" прийняв непросте рішення про закриття сайту", - йдеться в заяві видання.