ua en ru

Мининформполитики планує витратити понад 2,5 млн гривень на газету для прифронтової зони

Мининформполитики планує витратити понад 2,5 млн гривень на газету для прифронтової зони Фото: у прифронтовій зоні буде виходити газета (vchasno.ua)

Газета буде поширюватися в Донецькій, Луганській та Херсонській областях

Міністерство інформаційної політики планує укласти договір з ТОВ "Мега-Прес Груп" на створення газети для прифронтової зони за 2,69 млн гривень. Про це повідомляє "Радіо Свобода" з посиланням на інформацію порталу публічних закупівель Prozorro.

Так, згідно технічних вимог, підрядник зобов'язаний забезпечити 15 виходів газети російською мовою за 80 000 примірників два рази на місяць. Перед друком кожного тиражу видання воно має бути затверджене відповідальною особою Міністерства. Також не частіше, ніж раз у два місяці, може бути замовлений спеціальний номер видання, накладом не менше звичайного.

Доставка та розповсюдження друкованої версії видання буде здійснюватися в Донецькій, Луганській та Херсонській областях.

Нагадаємо, 31 травня міністр інформаційної політики Юрій Стець заявив про відставку. Згідно з повідомленням, причиною відставки є погіршення стану здоров'я Стеця.