ua en ru

Міненерговугілля наказало ліквідувати ДП "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України" до 30 червня

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України наказало ліквідувати дочірнє підприємство "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України" до 30 червня 2014 р. Про це йдеться у наказі Міненерговугілля " № 999 від 24 грудня 2013 р.

"Припинити діяльність дочірнього підприємства "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України" шляхом його ліквідації", - йдеться в документі.

Крім того, Міненерговугілля наказало утворити ліквідаційну комісію ДП "Нафтогазбезпека", до якої мають увійти: директор ДП "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України", голова комісії, Михайло Підвисоцький, начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності - заступник головного бухгалтера ДП "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України" Інна Бойко, головний фахівець відділу бухгалтерського обліку та звітності ДП "Нафтогазбезпека" НАК "Нафтогаз України" Тетяна Волковська та інші.

Також Міненерговугілля затвердило план заходів з ліквідації "Нафтогазбезпеки", згідно з яким ліквідацію ДП "Нафтогазбезпека" мають здійснити до 30 червня 2014 р.