ua en ru

Кабмін вирішив оголосити про завершення кризової ситуації з газом з 7 березня

Кабмін вирішив оголосити про завершення кризової ситуації з газом з 7 березня Фото: Кабмін (РБК-Україна)

Кризовий комітет при Міненерго прийняв рішення про перехід в штатний режим роботи з 7 березня

Кризовий комітет при Міністерстві енергетики та вугільної промисловості України вирішив оголосити про завершення кризової ситуації з газом з 7 березня 2018 року. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник голови Міненерго Максим Білявський.

"Кризовий комітет при Міненерговугілля щойно прийняв рішення оголосити про завершення кризової ситуації, перехід в штатний режим роботи з 7 березня 2018 року", - написав він.

#Кризовий комітет при Міненерговугілля щойно прийняв рішення оголосити про завершення кризової ситуації, перехід в штатний режим роботи з 07 березня 2018 року

Опубліковано Максимом Білявським 6 березень 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі критично важливі об'єкти газотранспортної системи України взяті під посилену охорону.

Відзначимо, 2 березня "Газпром" заявив, що почав процедуру розірвання всіх газових контрактів з Україною в Стокгольмському арбітражі. Такі дії "Газпрому" пішли слідом за рішенням Стокгольмського арбітражу, згідно з яким російський концерт повинен виплатити "Нафтогазу" компенсацію в розмірі 4,63 млрд доларів рамках спору за контрактом на транзит російського газу до країн Європи.

Вчора, 5 березня "Газпром" офіційно повідомив "Нафтогазу" про початок процедури розірвання контрактів. В "Нафтогазі" підтвердили отримання документів.