ua en ru

Мінекономрозвитку вирішило розірвати всі зв'язки з Боровиком

Мінекономрозвитку вирішило розірвати всі зв'язки з Боровиком Фото: Айварас Абромавічус

Боровик ніколи не займав офіційної посади в Міністерстві

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України вирішило розірвати всі зв'язки з Сашою Боровиком, якому раніше Президент України представив українське громадянство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства.

Міністерство пояснює, що 20 лютого 2015 року Саша Боровик був представлений як кандидат на посаду першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України. При цьому Боровик не отримав остаточного призначення і, відповідно, ніколи не займав офіційної посади в Міністерстві.

Як зазначається, що протягом майже трьох місяців Саша Боровик був радником, оскільки він мав досвід з певних питань, за які відповідає Міністерство. За даними відомства, Боровик брав участь у засіданнях Міністерства лише в якості радника. Таким чином, підкреслює прес-служба, він не був остаточно призначений на посаду першого заступника міністра.

"Саша Боровик не займає і ніколи не займав офіційної посади в Міністерстві. Оскільки Міністерство продовжує дуже важливу роботу по впровадженню, заохоченню і контролю за реформами, важливо, щоб усі ті, хто працює і всі ті, хто консультує Міністерство економічного розвитку і торгівлі України, були здатні працювати в конструктивній манері. Через це Міністерство вирішило розірвати всі зв'язки з Боровиком. Ми бажаємо йому успіху у всіх його майбутніх починаннях", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні Саша Боровик заявив, що йде з уряду.