ua en ru

Міндоходів доручило західним областям забезпечити надходження коштів до бюджетів всіх рівнів

Керівникам територіальних органів Міністерства доходів і зборів України у західних областях доручено посилити роботу із забезпечення стабільного надходження коштів до бюджетів усіх рівнів з урахуванням тих ризиків, які актуалізувалися у цих регіонах через політичну ситуацію.

Керівникам територіальних органів Міністерства доходів і зборів України у західних областях доручено посилити роботу із забезпечення стабільного надходження коштів до бюджетів усіх рівнів з урахуванням тих ризиків, які актуалізувалися у цих регіонах через політичну ситуацію. Про це сьогодні заявив міністр доходів і зборів Олександр Клименко під час селекторної наради, повідомляє прес-служба Міндоходів.

При цьому міністр наголосив, що цей результат має бути досягнутий виключно за рахунок роз'яснювальної роботи під час зустрічей із бізнесом задля підвищення добровільності сплати податків.

Також у зв'язку з погіршенням погодних умов Клименко доручив керівникам регіональних митниць перевести у посилений режим роботу тих митних постів, де спостерігатиметься накопичення пасажиропотоку.

Для зручності громадян та транспортних засобів, що перетинають кордон України, буде організовано посилений режим роботи митних пунктів, а усі митні процедури будуть здійснюватися максимально оперативно.