ua en ru

Голова Міндоходів Криму відмовився йти з посади всупереч рішенню президії ВС АРК

Начальник Головного управління Міністерства доходів і зборів України Міндоходів) в Криму Олександр Кондрашов вважає рішення президії Верховної ради АРК незаконним і не має наміру складати повноваження.

Начальник Головного управління Міністерства доходів і зборів України Міндоходів) в Криму Олександр Кондрашов вважає рішення президії Верховної ради АРК незаконним і не має наміру складати повноваження. Про це повідомляє інформаційно-комунікаційний відділ ГУ Міндоходів АР Крим, передає корреспондень РБК-Україна.

Згідно з повідомленням, рішення Президії ВР Криму про покладення обов'язків начальника ГУ Міндоходів в АРК на Кочанова викликало подив у зв'язку з тим, що Кондрашов не складав своїх повноважень та перебуває на робочому місці, здійснюючи покладені на нього посадові обов'язки і не має наміру відмовлятися від їх подальшого виконання. Про це раніше Кондрашов поінформував у відкритому листі голови ВР АРК Володимира Константинова.

Нагадаємо, Кондрашов був призначений наказом Міндоходів №954-о від 4 червня 2013 р. і його кандидатура погоджена головою ВС АРК.