ua en ru

Мільярдер Дональд Трамп оголосив про участь у виборах президента США Бізнесмен і мільярдер Дональд Трамп оголосив, що буде брати участь у виборах президента США в 2016 році. Про це сьогодні повідомляє USA Today.

Мільярдер Дональд Трамп оголосив про участь у виборах президента США Бізнесмен і мільярдер Дональд Трамп оголосив, що буде брати участь у виборах президента США в 2016 році. Про це сьогодні повідомляє USA Today. Фото: Дональд Трамп

Трамп буде балотуватися від республіканців

Бізнесмен і мільярдер Дональд Трамп оголосив, що буде брати участь у виборах президента США в 2016 році. Про це сьогодні повідомляє USA Today.

Трамп буде балотуватися від республіканської партії США.

Дональд Трамп - американський бізнесмен і мільярдер. Він є президентом великої будівельної компанії Trump Organization і засновником Trump Entertainment Resorts, якій належить величезна кількість казино по всій країні.

Раніше про вступ у боротьбу за посаду президента від Республіканської партії вже заявили екс-губернатор штату Нью-Йорк Джордж Патакі, екс-глава Hewlett-Packard Карлі Фіоріна, сенатор Тед Круз, Ренд Пол, Макро Рубіо.

Нагадаємо, від Демократичної партії на пост президента претендують колишній держсекретар Хілларі Клінтон, екс-губернатор штату Род-Айленд Лінкольн Теффі і екс-губернатор штату Меріленд Мартін О'Меллі.

Зазначимо, 15 червня колишній губернатор Флориди, республіканець Джеб Буш офіційно висунув свою кандидатуру на пост президента США.