ua en ru

Міліція затримала у Львівській обл. озброєну злочинну групу

Працівники УБОЗ Львівської області сьогодні вночі затримали р. Стрий озброєну злочинну групу у кількості 6 осіб, які є жителями Закарпатської області.

Працівники УБОЗ Львівської області сьогодні вночі затримали р. Стрий озброєну злочинну групу у кількості 6 осіб, які є жителями Закарпатської області. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Під час проведення оперативних заходів працівниками УБОЗ УМВС України в Закарпатській області була отримана інформація про намір групи осіб переправити із зони проведення антитерористичної операції значну партію зброї, боєприпасів і вибухівки в Закарпатті. Про що вони повідомили львівських колег", - йдеться в повідомленні.

В результаті операції співробітники УБОЗ ГУМВС України у Львівській області спільно з працівниками СБМ ГУМВС та ДАІ на залізничному переїзді в р. Стрий близько 01:00 зупинили два автомобілі Jeep Grand Cherokeе чеської реєстрації.

"Автомобілі були затримані з використанням вогнепальної зброї у зв'язку з відмовою водіїв зупинитися. Правоохоронці здійснили постріли по колесах автомобілів. Постраждалих немає", - повідомили в МВС.

При огляді автомобілів були вилучені автомати, гвинтівки, гранатомети, кулемети, гранати та інша зброя.

Затримані особи доставлені до Стрийського МВ ГУМВС України у Львівській області. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.