ua en ru

Міліція порушила справу проти президента вінницького університету Калетника

Міліція порушила кримінальну справу проти президента Вінницького національного аграрного університету Григорія Калетніка. Про це йдеться у відповіді міністра внутрішніх справ Арсена Авакова на запит громадянки Ірини Суслової, який вона розмістила на своєму Facebook.

"За результатами розгляду мого звернення до Міністра внутрішніх справ України А. Авакову від 16.01.2015 р. щодо злочинних дії президента Вінницького національного аграрного університету Р. Калетника порушено кримінальне провадження №12015020000000054 за ознаками злочину, передбаченого ч. 1. ст. 364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)", - повідомила Суслова.

Вона зазначила, що за приблизними оцінками Калетник разом з екс-міністром аграрної політики Миколою Присяжнюком шахрайським шляхом заволоділи 20 млн грн., які були виділені в рамках в рамках Кіотського протоколу на добудову корпусів університету.

Міліція порушила справу проти президента вінницького університету Калетника

(Джерело: Facebook Ірини Суслової)

Нагадаємо, прокуратура порушила справу за фактом листування нардепа Хомутинніка та голови Одеської ОДА про корупцію на митниці.