ua en ru

Міліція порушила справу за фактом доставки в мерію Миколаєва муляж гранати і голови тварини

Міліція Миколаєва відкрила кримінальне провадження за фактом отримання в.о. мера Миколаєва Юрієм Гранатуровым посилки з Одеси з муляжем гранати й головою тварини.

Міліція Миколаєва відкрила кримінальне провадження за фактом отримання в.о. мера Миколаєва Юрієм Гранатуровым посилки з Одеси з муляжем гранати й головою тварини. Про це Гранатуров заявив РБК-Україна.

"20 травня до нас в канцелярію міськвиконкому Миколаєва прийшла посилка з Одеси під виглядом книг. Вона була доставлена мою приймальню. Я був на виїзді в місті, враховуючи, що у нас сьогодні дуже важливий день, пройде виїзне засідання Кабміну, а також національний круглий стіл. Тому необхідно було забезпечити в місті всі підготовчі для цих заходів роботи. В результаті мої помічники при спробі надрукувати посилку, викликали співробітників відповідних правоохоронних органів, оскільки з коробки, запечатаної в целофан, виходив характерний неприємний запах", - повідомив в.о. мера Миколаєва.

Він додав, що співробітники органів при розтині виявили всередині посилки голову кози.

"Спочатку були припущення, що це голова вбитої собаки... Голова кози була просочена оцтом. З неї стирчав запал гранати. Після того, як граната була вивезена на полігон, щоб запобігти можливий вибух, виявилася, що це муляж. Але запал гранати був бойовим... Правоохоронні органи відкрили кримінальну справу. Будуть проведені слідчі дії і в Одесі, і тут в Миколаєві", - зазначив він.