ua en ru

Міліція встановила "мінера" АПУ

Співробітники Печерського райуправління міліції встановили особу, яка раніше повідомляла про мінування будівлі Адміністрації Президента України та готелю в Києві.

Співробітники Печерського райуправління міліції встановили особу, яка раніше повідомляла про мінування будівлі Адміністрації Президента України та готелю в Києві. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління МВС в Києві.

Винним виявився чоловік, який в даний час утримується в СІЗО м. Кіровоград за аналогічний злочин. Зловмисник не так давно вже повідомляв про замінування об'єктів на території столиці.

За цими фактами було відкрито кримінальне провадження за ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Зараз матеріали кримінальної справи направлені до прокуратури Печерського району для визначення територіальної підслідності. Прес-служба міліції зазначає, що за аналогічні правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 8 років.