ua en ru

Міліція проводить перевірку за фактом проведення антисемітського мітингу у Львові

Міліція проводить перевірку за фактом проведення антисемітського мітингу у Львові Фото: Міліція

По закінченню акції учасники отримали винагороди від 100 до 150 грн

Міліція проводить перевірку за фактом проведення антисемітського мітингу у Львові вчора, 22 липня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства внутрішніх справ України.

"Вчора, 22 липня 2015 року, у Львові відбулася акція протесту за участю однієї з громадських організацій. Згідно з попередньою заявкою, метою заходу було привернути увагу Львівських влади до проблем бідності та зниження рівня життя населення. В акції взяли участь близько 400 осіб різного віку", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, що учасники акції тримали в руках плакати антисемітського змісту, зокрема: "Нам потрібна українська влада", "Немає євреям у владі", "Єврейське братство розпродає Україну" та інші.

За оперативною інформацією міліції, по закінченню акції її учасники отримали грошові винагороди від 100 до 150 гривень в одному з скверів Львова.

За фактом проведення антисемітської акції під час мітингу, обласним управлінням міліції Львівської області проводиться перевірка. Справа перебуває на контролі в МВС.

Нагадаємо, у Львові силовики взяли штурмом квартиру, де утримувалися нелегали.