ua en ru

Міліція виявила гранати в рейсовому автобусі в Дніпропетровській обл

Міліція виявила гранати в рейсовому автобусі в Дніпропетровській обл.

Міліція виявила гранати в рейсовому автобусі в Дніпропетровській обл. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

"Автобус їхав по маршруту Петропавлівка - Дніпропетровськ. На блокпосту при в'їзді в Павлоград з боку Донецька автобус зупинили для огляду. Під час перевірки в багажному відсіку автобуса була виявлена і вилучена поліетиленова сумка, в якій знаходилися продукти харчування і дві картонні коробки. У них були виявлені три гранати Ф-1 та одна граната РГД-5 із запалами до них", - йдеться в повідомленні.

Як пояснив водій автобуса, зазначену сумку йому передав невідомий чоловік на автостанції смт. Петропавлівка, який сказав, що вантаж забере хлопець на автостанції у Дніпропетровську та Павлограді.

Зараз за даним фактом вирішується питання про внесення відомостей з попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), яке карається позбавленням волі на строк від 3-х до 7 років.

Нагадаємо, 29 вересня міліція затримала на станції київського метрополітену "Деміївська" трьох чоловіків з гранатою і патронами.