ua en ru

Міліція не знайшла вибухівку в будівлі ДФС у Львові

Міліція не знайшла вибухівку в будівлі головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області, що знаходиться на вулиці Стрийській, 35 у Львові.

Міліція не знайшла вибухівку в будівлі головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області, що знаходиться на вулиці Стрийській, 35 у Львові. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Зараз правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи аноніма, який повідомив про замінування будівлі.

Як зазначається, з початку року це вже 90 повідомлення, яке надійшло в міліцію про неправдиве замінування тих чи інших об'єктів у Львові та області.

Нагадаємо, у Сихівський райвідділ міліції, 4 листопада в 11:40 зателефонував черговий головного управління ДФУ у Львівській області, який повідомив, що в їх громадську приймальню зателефонував невідомий чоловік і сказав, що будівля замінована.