ua en ru

Міліція на виїзді з Криму затримала автомобіль, що перевозив гумові кийки

Міліція на виїзді з Криму затримала автомобіль, що перевозив гумові кийки. Про це повідомляє прес-служба ВЗГ ГУМВС України в АР Крим.

"14 грудня близько 21:20 на телефон Сімферопольського міського управління міліції ГУМВС України в АР Крим анонімне джерело повідомило про можливу перевезення по території автономії великої партії зброї. За словами аноніма, який подзвонив в міліцію, зброя призначена для здійснення провокаційних дій щодо співробітників правоохоронних органів з боку радикально налаштованих громадян, які беруть участь у мітингах. Зазначений автомобіль був затриманий співробітниками ДАІ в Армянську на посту Турецький вал при виїзді з Криму", - йдеться в повідомленні.

Міліція на виїзді з Криму затримала автомобіль, що перевозив гумові кийки

При огляді автомобіля, водієм і пасажиром якого були помічники-консультанти народного депутата Верховної Ради України V скликання, члена депутатської фракції ВО "Свобода", вогнепальної зброї виявлено не було. У той же час при огляді було вилучено спецзасоби встановленого зразка - 59 гумових кийків, а також мисливський ніж.

За даним фактом проводиться перевірка.