ua en ru

Міліція кваліфікувала вибухи біля філій "Сбербанку Росії" в Києві як хуліганство

Міліція кваліфікувала вибухи біля філій "Сбербанку Росії" в Києві як хуліганство Фото: вибух біля одного з відділень "Ощадбанку Росії" в Києві

МВС порушило справу за фактом нічних вибухів у столиці

Міліція кваліфікувала вибухи біля двох філій "Сбербанку Росії" в Києві як хуліганство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"За обома фактами слідчими Дарницького та Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві розпочато кримінальні провадження за частиною 4 статті 296 ККУ (Хуліганство)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 22 червня сталися вибухи біля двох відділень "Сбербанку Росії" в Дарницькому та Оболонському районах.

Выступлю фронтовым кореспондентом из Киева((Попытка подрыва отделения "Сбербанк России" на Куренёвке примерно в час ноч...

Posted by Дмитрий Витов on 21 Июнь 2015 г.

У результаті спрацювання вибухових пристроїв пошкоджені вхідні двері, вікна, вивіска з назвою банку. Жертв та постраждалих немає.

Як повідомляють живуть по сусідству користувачі соцмереж, вибухи у відділеннях "Ощадбанку Росії" прозвучали практично синхронно - близько години ночі. При цьому наголошується, що служби швидкого реагування оперативно прибули на місце події.

"На Ахматової торохнуло так, що у мене трохи скло не посипалося, тому що у мене квартира якраз цим відділенням. Всі оточили відразу, наїхало і репортерів, і міліції, і швидкі - досі ще стоять. Слава богу, що ніхто з мешканців не постраждав", - написала одна з користувачок Facebook.