ua en ru

Михайло Папієв представив нового голову ДПСУ в Чернівецькій обл. Миколу Козловського

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв представив податківцям Чернівецької області нового голову Державної податкової служби (ДПСУ) в Чернівецькій області. Ним став Микола Козловський, який очолював державну податкову адміністрацію в Чернівецькій області з квітня 2008 року по серпень 2011 року. Про це повідомляє прес-служба Чернівецької ОДА.

Папієв привітав новообраного керівника ДПСУ в Чернівецькій області з призначенням та наголосив, що основним пріоритетом оновленої податкової служби повинно стати максимальне наповнення державного та місцевого бюджетів, а також створення комфортних умов для ведення бізнесу в регіоні.

Як позитив керівник крайової виконавчої влади відзначив зусилля працівників податкової служби, завдяки яким відбулося зменшення питомої ваги сплати податку на доходи фізичних осіб до місцевого бюджету з 53 відсотків до 49 (в бюджетній сфері) за рахунок збільшення платежів підприємствами реального сектору економіки. Крім того, ним відзначено позитивну тенденцію скоординованих дій органів місцевого самоврядування, правоохоронних органів та податкової служби в частині зменшення заборгованості по заробітній платі.