ua en ru

МЗС України заявив, що готовий до подальшої взаємодії з місією представників ЄП Кваснєвським та Коксом

Міністерство закордонних справ (МЗС) України готове до подальшої взаємодії з місією уповноважених представників ЄС в Україні Олександром Кваснєвським та Петом Коксом. Про це повідомляє прес-служба МЗС України.

"Підтверджуємо готовність до подальшої взаємодії з місією уповноважених представників ЄП Александром Кваснєвським та Петом Коксом", - йдеться в повідомленні.

В МЗС ще раз підкреслили, що в Україні уважно ставляться до висновків міжнародних спостерігачів, у т.ч. Європейського парламенту, за результатами моніторингу виборів народних депутатів 28 жовтня 2012 р. в Україні.

"Рекомендації, що міститимуться в остаточному звіті БДІПЛ ОБСЄ, який буде оприлюднено найближчим часом, враховуватимуться в процесі подальшого реформування виборчого законодавства України з метою його приведення до найкращих міжнародних стандартів. Висловлюємо сподівання, що Європейський Парламент братиме до уваги такі ключові моменти організації виборчого процесу в Україні, як створення належних правових рамок для їхнього проведення, максимальна відкритість української влади до взаємодії з міжнародними спостерігачами та наявність конкурентного середовища, що підтверджується представленістю у новообраному парламенті широкого спектру політичних сил", - зазначили в МЗС.

Читайте також: Резолюція ЄП щодо України засвідчує готовність ЄС поглиблювати співпрацю з Україною, - МЗС