ua en ru

МЗС Росії розраховує, що українська влада вживе всіх необхідних заходів щодо повного дотримання законних прав Тимошенко

МЗС Росії розраховує, що українська влада вживе всіх необхідних заходів щодо повного дотримання законних прав екс-прем'єр-міністра України, лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко. Про це йдеться в повідомленні відомства.

"У Москві зі стурбованістю сприйняли повідомлення ЗМІ про погіршення стану здоров'я екс-прем'єр-міністра України Тимошенко, яка знаходиться в ув'язненні і яка потребує термінової медичної допомоги. Розраховуємо, що владою України будуть прийняті всі необхідні заходи щодо повного дотримання законних прав Тимошенко, проявлена ​​гуманність і знайдені шляхи адекватного, не ускладнюючого внутрішньополітичну обстановку в країні вирішення ситуації", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше вчора, народний депутат від БЮТБ Сергій Пашинський заявив з трибуни Верховної Ради заявив, що Тимошенко побили, після чого вона оголосила голодування. Як сама вона пояснила в листі, мета голодування - привернути увагу "демократичного світу до того, що відбувається в центрі Європи, в країні під назвою Україна".