ua en ru

Міжнародна федерація лижного спорту скасувала етап Кубка світу в Казані

Міжнародна федерація лижного спорту скасувала етап Кубка світу в Казані Фото: лижний комплекс у Казані

Змагання скасували через фінансові труднощі цього російського міста

Столиця Татарстану місто Казань (РФ) виявилося не готовим прийняти етап Кубка світу зі сноуборд-кросу і паралельного слалому, який мав відбутися протягом 24-26 лютого 2017 року. Етап Кубка світу з був скасований через фінансові труднощі, повідомляє Міжнародна федерація лижного спорту (FIS).

Зазначено, що FIS разом із Федерацією лижних гонок Росії (ФЛГР) розглядають проведення етапу в ті ж терміни в іншому російському місті. Як варіанти заміни називаються Москва і Єкатеринбург. При цьому повідомляється, що FIS не має наміру переносити змагання з РФ.

Як відомо, у грудні було оголошено про скасування кількох змагань із зимових видів спорту, які повинні були пройти в Росії. Скасування стало наслідком публікації другої частини доповіді комісії Річарда Макларена, який звинуватив російську збірну в масовому порушенні антидопінгового кодексу на Олімпіаді в Сочі.

Нагадаємо, раніше Міжнародний союз біатлоністів (IBU) переніс із РФ етап Кубка світу з біатлону, який у березні планувала прийняти Тюмень. Поки невідомо, де пройдуть ці змагання.