ua en ru

Мей на саміті ЄС розповість про останні дані у справі Скрипаля

Мей на саміті ЄС розповість про останні дані у справі Скрипаля Фото: Тереза Мей (Getty Images)

На даному етапі розширення санкцій ЄС проти Росії не планується

Британський прем'єр-міністр Тереза Мей на неформальному саміті ЄС у Зальцбурзі (Австрія) розповість лідерам країн Євросоюзу про останні дані у розслідуванні справи Сергія Скрипаля. Про це у Twitter повідомив брюссельський кореспондент "Радіо Свобода" Рікард Йозвяк.

За словами журналіста, Мей на сьогоднішньому саміті ЄС в Зальцбурзі розповість лідерам Євросоюзу про останні подробиці розслідування справи Скрипаля. У той же час він уточнив, що на даному етапі розширення санкцій проти Росії поки не планується.

Мей на саміті ЄС розповість про останні дані у справі Скрипаля

Нагадаємо, раніше видання The Sunday Mirror з посиланням на джерело в британському уряді повідомляло, що у підозрюваних в отруєнні Скрипалів Руслана Боширова і Олександра Петрова були спільники.

Раніше британська поліція оприлюднила серію фотографій з камер відеоспостереження з двома росіянами, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипаль у Солсбері. На записах зафіксовано маршрут пересування підозрюваних з аеропорту до залізничного вокзалу в Солсбері, потім в центральній частині міста, а також їх виїзд з Британії через аеропорт "Хітроу".