ua en ru

Мей хоче вивести Британію зі складу ЄС до березня 2019 року, - The Telegraph

Мей хоче вивести Британію зі складу ЄС до березня 2019 року, - The Telegraph Фото: Тереза Мей (twitter.com/theresa_may)

Виступаючи у Флоренції, Мей піддасть критиці норвезьку модель для Brexit

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей хоче вивести країну зі складу Євросоюзу до березня 2019 року. Про це йдеться в матеріалі газети The Telegraph, повідомляє Reuters.

"Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей використає промову у Флоренції в п'ятницю, щоб підвищити можливість виходу з Європейського союзу до березня 2019 року", - йдеться в повідомленні.

Крім того, повідомляється, що Мей піддасть критиці норвезьку модель для Brexit, заявивши, що це змусить Великобританію прийняти закони ЄС, не маючи можливості висунути свої вимоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей пропонує Європейському союзу (ЄС) 20 млрд євро за вихід країни з союзу (Brexit). Таким чином Лондон спробує вивести переговори з Brexit з глухого кута і перевести їх на новий етап.

Головний радник прем'єр-міністра з ЄС Оллі Роббінс зв'язався зі своїми колегами в кількох європейських столицях, щоб повідомити, що промова прем'єра Британії в п'ятницю у Флоренції буде включати відповідну фінансову пропозицію.