ua en ru

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Досить обережна гра "Металіста" принесла харків'янам першу домашню нічию 1:1 з ПАОКом в Лізі Чемпіонів, якої вистачило для виходу в наступний етап.

Досить обережна гра "Металіста" принесла харків'янам першу домашню нічию 1:1 з ПАОКом в Лізі Чемпіонів, якої вистачило для виходу в наступний етап.

Ліга Чемпіонів. Третій кваліфікаційний раунд.
7 серпня, 20:00
Харків, "Металіст"
Металіст - ПАОК, 1:1
Гол:
Бланко, 72 - Нецид, 83
Металіст: Дишленкович, Вільягра, Моледо, Азаведо, Гуйє, Дієго, Соса, Бланко, Краснопьоров, Девіч
ПАОК: Хакобо, Вітор, Ліно, Циопис, Георгіадіс, Лазер, Кацураніс, Кициу, Оліс, Лукас, Салпангидис

Звучить свисток! "Метал" в плей-офф Ліги Чемпіонів!

90+4 хв. Серією кутових у виконанні ПАОКа завершується матч.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+2 хв. Березовчук вийшов замість Едмара.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів90+1 хв. Анастасіадіс небезпечно підкотився під Вільягру.

89 хв. Олісе пройшов по правому флангу і зробив класну подачу в центр штрафного на Нецида, який пробив головою у протихід Дішленковічу. Але м'яч пролетів мимо воріт.

87 хв. ПАОК намагається розвинути свій успіх. Але захист "Металу" більше не дозволяє грекам подібної свободи у власній штрафній.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів83 хв. І тут же Нецід забиває! Атанасиадис в центрі штрафного скинув м'яч під удар Томашу, який сильно низом пробив у лівий кут воріт.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів82 хв. Циолиса змінює Нецід.

80 хв. Просто неймовірний каскад фінтів показав публіці Марлос, обійшовши кількох суперників. Але після серії передач м'яч опинився в ногах Соси, простріл якого потрапив у захисника.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів76 хв. Одночасно тренери роблять заміни. Замість Геордиадиса вийшов Лоуренс. А Девича змінив Крістальдо.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Бланко відкриває рахунок!!! Точним удар лівою з-за штрафної аргентинець забив м'яч у ближній кут воріт Хакобо.

70 хв. Краснопьоров непогано пробив після пасу Девіча з гострого кута. Але м'яч влетів у зовнішню сітку воріт.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Атанасиадис вийшов замість Салпангидиса.

64 хв. Дуже небезпечна контратака була у ПАОКа. Але удар Салпінгідіса зі штрафної площі Папа Гуйє зумів заблокувати.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів61 хв. Заміна у "Металу". Замість Соузи вийшов Марлос.

58 хв. Небезпечно було біля воріт Дишленковича. Після подачі з флангу захисники винесли м'яч, але той опинився на нозі Лазара, удар якого йшов у ворота, але і з ним впоралися захисники.

56 хв. "Металіст" стоїть. Не хочуть харків'яни атакувати, розуміючи, що це треба робити супернику, а їм можна просто відбиватися.

52 хв. Знову активніше починає ПАОК. І знову абсолютно без моментів.

48 хв. Лазар завершив атаку своєї команди дуже неточним дальнім ударом.

Другий тайм в Харкові.

Кінець першого тайму

45 хв. Дишленкович, дуже схоже, що завалив у власному карному майданчику Лукаса, який першим встиг до м'яча. Але суддя пробачив "Металіст" і пенальті не поставив.

42 хв. Знову довго володіють м'ячем гравці ПАОКа. Але єдиний шлях доставки м'яча в штрафний майданчик харків'ян - флангові подачі. А з ними захисники "Металу" справляються.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів38 хв. Кацураніс грубо зупинив контратаку "Металіста".

37 хв. Лукас потужно пробив здалеку. М'яч зачепив когось із захисників, ніж повністю дезорієнтував Дишленковича. На щастя, м'яч полетів повз ворота.

34 хв. Небезпечно пробивав Олісе з лінії штрафного майданчика "Металіста". М'яч влучив у захисника і вилетів на кутовий.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів30 хв. Вітор врізався в центрі поля ногою в Соузу.

28 хв. Соуза небезпечно бив головою посл подачі Соси зі штрафного. М'яч пролетів мимо воріт.

Металіст - ПАОК: Стенограма онлайн трансляції матчу Ліги Чемпіонів25 хв. Гуйє грубо зіграв поруч зі своєї штрафної.

24 хв. Вільягра спробував у підкаті відібрати м'яч на лінії чужій штрафній після дуже симпатичною атаки "Металу". М'яч захисники зуміли вибити з ніг Девіча, а підкат Вільягри вийшов з фолом.

20 хв. Азаведо класно викинув м'яч з ауту. М'яч полетів до Девічу в штрафну, але форвард не встиг підставити ногу для удару і м'ячем заволодів голкіпер.

16 хв. Намагається ПАОК грати в швидкий пас. Але якщо в центрі ще розіграти щось виходить, то на підступах до штрафного, захисники "Металіста" за часту ловлять атакуючих гравців в оффсайдну пастку.

12 хв. Більшу частину часу м'яч проводить в центрі поля. Жодна з команд повноцінно створити момент біля чужих воріт не може.

8 хв. Непогана контратака у виконанні "Металіста" завершилася тим, що Девіч заробив кутовий. Але подача Соси з кута поля знайшла тільки голову захисника.

4 хв. Небезпечно відповідає "Метал". Соса взяв м'яч по лівому краю штрафного, обіграв захисника і сильно пробив з гострого кута. М'яч пролетів вище воріт.

3 хв. З перших хвилин ПАОК активніше почав контролювати м'яч. Більше часу проводять гравці грецької команди на половині поля харків'ян.

Вийшли команди на полі. Починається матч.

Добрий вечір, шановні вболівальники. РБК-Україна починає онлайн трансляцію матчу Ліги Чемпіонів "Металіст" - ПАОК.

Перший матч між цими командами показав, що греки функціонально ще не готові до сезону. Їх агресії і прудкості вистачило рівно на перший тайм, коли "Металісту" було дійсно складно. Але забивши в кінці першої половини гри, харків'яни "підкосили" суперника і вже другий тайм пройшов під диктовку гостей, які забили другий гол.

Ймовірно, що не допоможе грекам в харківському матчі основний нападник Салпангидис, який отримав пошкодження. Усього, головний тренер ПАОКа взяв з собою до Харкова 12 футболіста.

Також, варто нагадати, що раніше Спортивний арбітражний суд Лозанни виніс вердикт у справі "договірного матчу "Карпати" - "Металіст". В Швейцарії підтвердили, що львівський поєдинок був договірним. І після цього, в харківському клубі чекають реакції УЄФА. "Металісту" може загрожувати відлучення від єврокубків на довгий термін. Також, харків'яни можуть бути виключені з розіграшу Ліги чемпіонів цього сезону.