ua en ru

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України

Дніпропетровський "Дніпро" гостював у Харкові, де зміг познущатися над місцевим "Металістом". Дніпряни перемогли з рахунком 5:2.

Дніпропетровський "Дніпро" гостював у Харкові, де зміг познущатися над місцевим "Металістом". Дніпряни перемогли з рахунком 5:2.

13 вересня, 17:00
Харків, "Металіст"
Металіст - Дніпро, 2:5
Гол:
Болбат, 66, Шав`єр, 90+4 - Гама, 14, 43, 61, Селезньов, 88, КОноплянка, 90+3
Металіст: Шуст, Вільягра, Торсільері, Гуйє, Пшеничних, Краснопьоров, Кобін, Кулаков, Шав'єр, Ребенок, Жажа
Дніпро: Бойко, Федецький, Мазух, Дуглас, Стрініч, Канкава, Кравченко, Гама, Шахов, Лучкевич, Калініч

Фінальний свисток. Дякуємо командам за таке видовище.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України90+4 хв. Відповідь Металу. Клейтон Шав'єр точно пробив низом з півкола. Бойко зреагувати не встиг.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України90+3 хв. Коноплянка!!! Красиво забиває Женя! Гама перевів м'яч на українця, той увійшов у штрафну, прибрав захисника і акуратно закрутив м'яч під дальню штангу.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України90+2 хв. Політило порушив правила в центрі поля.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України88 хв. Селезньов вийшов на поле і відразу ж відзначився голом! Коноплянка пройшов захисника на своєму лівому фланзі і прострілив - Селезньов спокійно відправив м'яч у ворота.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України86 хв. Гоменюк і Торсільєрі також відзначилися на олівці у судді.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України85 хв. Молодий Радченко поміняв досвідченого Кобіна.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України84 хв. Дуглас в центрі поля грубо зіграв проти Кобіна.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України79 хв. Замість Канкави з'явився Політило.

78 хв. Калініч знову вискочив на Шуста, але Богдан зумів за лінією штрафного не дати хорвату пробити.

76 хв. Після подачі з штрафного Кобін небезпечно бив головою, але Бойко зіграв на висоті.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України73 хв. Стрініч грубо зіграв проти Кобіна.

70 хв. На щастя, голи гарненько так розкрили гру - Металіст зараз активно грає, намагаючись повернути інтригу матчу. А Дніпро в своєму стилі намагається грати на контратаках.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України66 хв. Яка краса! М'яч після метання по штрафному Дніпра відлетів на ногу Болбату, який в дотик відправив м'яч прямо в ліву дев'ятку!

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України63 хв. Коноплянка виходить замість Шахова.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України61 хв. Що творить Гама?! Бруно отримав м'яч по центру воріт, пройшов вперед, обійшов захисника і пробив низом - м'яч під Шустом залетів у ворота!

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України58 хв. Болбат вийшов на поле - пішов Краснопьоров.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України54 хв. Калинич прокинув м'яч повз Вільягри і тікав один на один, але Крістіан вирішив завалити хорвата!

50 хв. Металіст більш активно починає другу половину. Але поки серйозних атак у харків'ян не виходило.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України46 хв. Гоменюк з'являється на полі - сів відпочивати Ребенок.

Слідкуємо за другим таймом

Свисток на перерву

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України43 хв. ГАМА! Гол-копія! Змістився з лівого флангу португалець в центр і точно відправив м'яч у правий нижній кут воріт!

39 хв. Ух! Шахов віддав на хід Бруно Гама, який увійшов у штрафну, прибрав Гуйє і пробив - м'яч влучив у штангу!

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України36 хв. Трохи розбурхав глядачів фол Канкави на Шавьере, за який грузин отримав попередження.

30 хв. Знову гра заспокоїлася. Металіст намагається хоч якось дістатися до чужих воріт. А дніпряни навіть в контратаки не особливо ходять.

25 хв. Гуйє віддав жахливий пас поперек поля, м'яч підхопив Лучкевич і рвонув до воріт. Вискочивши на воротаря, Лучкевич пробив, але Шуст врятував свою команду.

22 хв. Поки Металіст не знає чим відповісти Дніпру. Дуже просто виглядають атаки харків'ян, а дніпряни дуже спокійно обороняються.

17 хв. Лучкевич міг забивати другий! Калініч віддав на хід молодому гравцеві, який вискочив один на один, обіграв Шуста і навіщось віддав пас, який ніхто не прибіг замикати.

Металіст - Дніпро: стенограма онлайн-трансляції центрального матчу чемпіонату України14 хв. ГОЛ!!! Дніпряни перехопили м'яч в центрі поля, той опинився у Кравченка, який віддав на хід Бруно Гама, який, змістившись в центр, пробив у лівий нижній кут - Шуст до м'яч дістав, але врятувати не зміг. Зараз гра просто зобов'язана завестися.

13 хв. Незважаючи на високий пресинг у виконанні Дніпра, гра протікає дуже повільно.

8 хв. А ось це непогано. Жажа віддав класний пас у штрафний майданчик, куди добіг Кобін, але Василь не дотягнувся до м'яча.

7 мин. Мяч держится в ногах игроков Металлиста. Но игра проходит очень осторожно.

3 хв. Обмінялися команди навісами зі стандартів. Але ні кутовий у виконанні Кравченка, ні штрафний від Жажі нічого не принесли.

Команди на поле. Давайте починати!

Добрий день, друзі. РБК-Україна починає онлайн-трансляцію матчу Металіст - Дніпро.

Однією з головних спецій нинішнього протистояння стане те, що проти свого колишнього клубу зіграє Мирон Маркевич, з ім'ям якого пов'язані останні успіхи харківського клубу. Влітку Маркевич прийняв пропозицію "Дніпра", що дуже неоднозначно сприйняли в Харкові.

Обидва клуби переживають досить серйозну кадрову кризу. Але у випадку "Дніпра", вона тимчасова. Лідери Коноплянка, Ротань і Матеус, зрештою, одужають і повернутися в гру. А ось "Металіст" Марлоса, Сосу, Бланко, Гомеса і Бланко, що залишили команду, повноцінно замінити нікому.

Харків'яни спробували виправити ситуацію, орендувавши цілий ряд українських гравців. Але ні Кобін, ні Болбат, ні Кулаків, при всій повазі до них, не того класу, що південноамериканські футболісти. Тим не менш, у складі "Металу" залишаються Шав'єр, Едмар і багато інших лідерів, які можуть повести за собою партнерів.

Цікаво, що статистика у команд рівна. "Дніпро" і "Металіст" вигравали по 15 разів і 6 разів грали внічию. Натомість, "Дніпро" забив 51 гол, а "Металіст" - 38 голів.