ua en ru

Мер Тернополя закликав усіх жителів їхати на Євроймадан

Міський голова Тернополя Сергій Надал звернувся до мешканців Тернополя з закликом вирушати на Київ. Про це повідомляє перс-служба ВО "Свобода".

"Всі городяни, хто залишиться в місті, повинні виходити на місцевий майдан. Ніхто, крім структур забезпечення життєдіяльності міста - школи, дитячі садки і лікарні, - не може виходити на роботу. Страйк триває. Немає нічого важливіше сьогодні, як наш спільний рішучий і єдиний протест!" - сказав Наляжуть.

"Правлячий режим під покровом ночі штурмував столичний Майдан. Центральна влада ганебно, грубо й зневажливо відповіла мирним громадянам на протест. Влада відмовилася від цивілізованого діалогу з громадянами. Вона не здатна поважати людську гідність, громадянські права", - додав він.

"Ми повинні боротися. Відстояти наші права, нашу гордість і наше майбутнє. Ми не можемо залишити жодного шансу цієї влади продовжувати наругу над народом. Сьогодні розганяють людей на вулиці, завтра - вламуються в квартири. - Київ, всі на Майдан", - закликав мер Тернополя.