ua en ru

Мер Горлівки після аварії на "Концерні Стирол" віддав розпорядження провести заміри викидів шкідливих речовин в атмосферу

Мер Горлівки Євген Клеп після аварії на "Концерні Стирол" віддав розпорядження провести заміри викидів шкідливих речовин в атмосферу. Про це йдеться на сайті Горлівської міської ради.

Після аварії в екстреному порядку було проведено нараду міського голови з профільними заступниками. Начальнику відділу охорони здоров'я міської ради Олександру Просяник та заступнику міського голови Сергію Шкребцу було доручено організувати максимальне сприяння у наданні медичної допомоги постраждалим в ході аварії співробітникам підприємства. В даний час вони виїхали до міських лікарень для організації цієї роботи.

Крім того, сектору екології дано доручення організувати роботу по вимірах викидів шкідливих речовин в атмосферу. У той же час, за інформацією управління цивільного захисту населення, загрози для життя і здоров'я мешканців міста аварійна ситуація не несе.

Після ліквідації наслідків аварії буде проведено нараду за участю представників концерну, і дана відповідна оцінка для недопущення повторення подібних ситуацій.

Нагадаємо, на підприємстві "Концерн Стірол" в Горлівці стався викид аміаку, п'ять осіб загинуло та ще п'ять постраждало.