ua en ru

У Мексиці через тропічний шторм "Лідія" загинули 7 осіб

У Мексиці через тропічний шторм "Лідія" загинули 7 осіб Фото: шторм

Шторм продовжив рух у північно-східному напрямку

Жертвами тропічного шторму "Лідія", який обрушився на мексиканський штат Південна Каліфорнія, стали 7 осіб. Про це повідомляє Reuters.

Як повідомляється, в результаті шторму загинули щонайменше семеро людей, з яких двоє - діти. Частина з них стала жертвами ударів електричним струмом, інші потонули, намагаючись перетнути околиці потоки води. Крім того, стихія пошкодила дороги, будинки та лінії електропередач.

За даними національного центру США з попередження ураганів, шторм продовжив рух у північно-східному напрямку зі швидкістю 19 км/год. Максимальна швидкість вітру досягла 65 км/год. Зараз він знаходиться в 110 км на північ від точки Пунта Євгенія на Тихоокеанському узбережжі Мексики.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число жертв урагану "Харві" та його наслідків у США досягло 47 чоловік, влада Техасу продовжує операції з пошуку зниклих без вісті.

За словами мера Х'юстона Сильвестра Тернера, в місті спостерігається поліпшення ситуації, відновлено рух громадського транспорту, в тому числі, судноплавного.