ua en ru

Медведєв до 25 травня доручив внести в уряд РФ законопроект про створення економзони в Криму і Севастополі

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв доручив уряду до 25 травня 2014 р. внести до Кабінету міністрів законопроект про створення особливої економічної зони (ОЕЗ) на територіях Криму і Севастополя.

Прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв доручив уряду до 25 травня 2014 р. внести до Кабінету міністрів законопроект про створення особливої економічної зони (ОЕЗ) на територіях Криму і Севастополя. Про це йдеться у розпорядженні, розміщеному на сайті уряду Росії.

Мінекономрозвитку, Мінфін, Мінрегіон Росії і Міністерство у справах Криму повинні забезпечити розробку проекту закону за участю зацікавлених федеральних органів виконавчої влади, органів державної влади Криму і міста федерального значення Севастополя.

"Мінекономрозвитку Росії (А.В.Улюкаеву), Міністерству Російської Федерації у справах Криму (О.Г.Савельеву), Мінфіну Росії (А.Г.Силуанову) та Мінрегіону Росії (И.Н.Слюняеву) ... забезпечити з участю зацікавлених федеральних органів виконавчої влади, органів державної влади Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя розробку проекту федерального закону про створення на територіях Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя особливої економічної зони ... внести в установленому порядку проект федерального закону в уряд Російської Федерації до 25 травня 2014 року", - йдеться у тексті розпорядження.