ua en ru

Медведчук: українська влада намагається встановити тотальний контроль всіх сфер життя суспільства

Українська влада намагається встановити тотальний контроль всіх сфер життя суспільства. Такої думки дотримується лідер "Українського вибору" Віктор Медведчук.

"Україна вкотре опинилася в центрі міжнародного скандалу. Оприлюднення на сумнозвісному сайті "Миротворець" персональних даних близько п'яти тисяч журналістів, які отримали акредитацію в ОРДО і ОРЛО, а також звинувачення їх у співпраці з бойовиками терористичної організації обурило світову громадськість", - заявив він.

На думку Медведчука, українська влада протягом двох років проводить політику, "спрямовану на боротьбу з інакомисленням".

"Майже півтора року тому було створено Міністерство інформаційної політики, яке народ влучно охрестив орвеллівським терміном "Мінправда"... З кожним наступним кроком влади стає все очевидніше, що Україна, декларуючи прагнення до побудови громадянського суспільства, заснованого на демократичних принципах і свободи, на практиці неухильно рухається до тотального контролю всіх сфер життя суспільства", - зазначив він