ua en ru

Медіа-холдинг Ахметова отримав права на видання журналу Vogue в Україні

Медіа-холдинг Ахметова отримав права на видання журналу Vogue в Україні Фото: Рінат Ахметов

Журнал буде видавати "Медіа Група Україна"

Медіа-холдинг "Медіа Група Україна", який належить українському мільярдерові Рінату Ахметову, отримала права на видання журналу Vogue в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Сьогодні ми раді оголосити, що "Медіа Група Україна" підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з яким ми будемо видавати журнал Vogue Україна. Для нас велика честь та відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні настільки сильний бренд, як Vogue" - заявив глава наглядової ради "Медіа Група Україна" Олександр Барінов.

Vogue - жіночий журнал про моду, видаваний з 1892 року видавничим домом Condé Nast Publications. Vogue виходить в 21 країні: Австралія, Бразилія, Китай, Франція, Німеччина, Греція, Індія, Італія, Японія, Республіка Корея, Мексика, Португалія, Росія, Іспанія, Тайвань, Нідерланди, Туреччина, Великобританія, США, Україна, Таїланд.

В даний час видавництво Condé Nast Publications випускає також men's Vogue (журнал про моду для чоловіків), Teen Vogue (журнал, орієнтований на підлітків), Vogue Living і Vogue Entertaining + Travel (виходять тільки в Австралії).

Нагадаємо, збиток компанії Ахметова за підсумками 2014 р. склав понад 1,8 млрд дол.