ua en ru

МНС звільнило зі снігових заметів 45 автомобілів в Луганській обл

В Луганській області підрозділи МНС звільнили від снігових заметів 45 автомобілів. Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Зазначається, що за останню добу утворилися численні затори на автошляхах через снігові замети. В результаті цього на трасі Брянка-Алчевськ 7 автобусів з 66 пасажирами та вантажний автомобіль з продуктами харчування опинилися у сніговому полоні. Рятувальникам звільнили автомобілі з затору за допомогою автотранспорту САРМ.

Машина "швидкої допомоги" опинилася в заторі у Перевальському районі в селі Депрерадівка на трасі Київ-Луганськ. Підрозділ ГТУ МНС України в Луганській області відбуксував машину до лікарні міста Зоринська.

На трасі Сватове - Троїцьк жінка не впоралася з керуванням легкового автомобіля та з`їхала на узбіччя. У салоні також знаходилася 7-річна дитина. Рятувальники витягли машину на проїзну частину за допомогою пожежної автоцистерни. Жінка з дитиною знаходилися в приміщенні місцевої пожежно-рятувальної частини та не постраждали.

Протягом доби рух транспорту на автошляхах Луганської області ускладнений. Зниження температури повітря, сильний поривчастий вітер та снігопад спричинили численні затори на дорогах.

Читайте також: В Кіровоградській обл. через ДТП за участю чотирьох авто перекрито рух транспорту на автодорозі Київ-Одеса